Rijschool Merenwijk

Welkom bij de Goedkoopste Rijschool in Merenwijk!

Ja dat zeggen we in volle overtuiging, want niet alleen wij vinden dat maar vooral de leerlingen die hun rijbewijs al hebben gehaald bij ons. Als je wat verder leest op deze pagina kom je vanzelf een knopje tegen die je brengt naar de video’s waar ik het over heb. De meeste van onze leerlingen laten na het rijexamen een ‘shout-out’ achter voor jullie…
Niet alleen MEGA waardevol maar ook erg leuk

Maar niet alleen de Goedkoopste rijschool, ook de leukste. Bij ons staat sfeer erg hoog op de lijst. Niet alleen omdat het gewoon lekkerder werk om een ontspannen sfeer te hebben in de auto, maar vooral omdat hierdoor de leerlingen veel sneller en beter leren. Wat we vaak horen is dat mensen bij andere rijscholen gewoon te gespannen zijn om iets fout te doen. Juist door fouten te maken, leer je het meest!

Maar genoeg stoer gedoe over onze Rijschool, je woont in de buurt van Merenwijk en je zoekt een autorijschool…

Wij worden de beste rijschool in Merenwijk!

Sowieso is dat al positief denk ik (toch?), streven naar perfectie… Als het dat niet helemaal lukt dan zitten we in ieder geval in de buurt! Wat onze rijschool boven de andere rijscholen in Merenwijk laat uitsteken is dat we heel veel tijd investeren in de leerling.

Je moet dan denken aan de sfeer in de auto, zorgen voor een laag stressniveau, zelfvertrouwen bevorderende oefeningen. Of dingen als een positieve rijlesstijl en focus op verschillende manieren van lesgeven.

Ook de Goedkoopste Rijlessen in Merenwijk

Voor alle specifieke info kan je het beste naar de pakket prijzen pagina gaan, maar we kunnen je wel vast verklappen dat we proberen zo goedkoop mogelijk te zijn in Merenwijk. Je hebt natuurlijk altijd concurrenten die slimme acties hebben waardoor het lijkt dat je heel goedkoop uit bent. Allen is dat vaak gewoon niet mogelijk…

“Maar er moet een addertje onder het gras zitten”

Let op dingen als hele lage uur prijzen, vaak duren de lessen veel korter dan een normale les. Ook wordt er overal geroepen dat een proefles gratis is, ja leuk alleen moet je alsnog voor de proefles betalen als je beslist niet voor die rijschool te kiezen. Buiten deze trucjes ben je natuurlijk pas echt goedkoop uit als je snel slaagt en dat lukt alleen met professionele instructeurs.

Even voor de Duidelijkheid

Wij houden niet van adders, dus een les duurt gewoon 60 minuten en bij ons is een proefles ook daadwerkelijk GRATIS. Niet alleen gratis, als je later besluit niet te komen lessen dan zijn we even goede vrienden en wensen we je veel geluk bij de andere rijschool die je kiest!

Maar al onze instructeurs worden streng geselecteerd en bijgeschoold zodat ze alleen maar kwaliteit leveren en jou zo optimaal mogelijk opleiden.
Neem een Gratis Lesje bij onze Autorijschool!

De beste manier om Kennis te maken met onze rijschool. Weet je nog niet of wij iets voor je zijn of heb je gewoon wat algemene vragen over de verschillende rijles pakketten. Neem dan contact met ons op. Je kan gewoon op de knop hierboven klikken of gaan naar onze contact pagina. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en natuurlijk om een proefles in te plannen.

Hadden we al gezegd dat de proefles helemaal Gratis is? Maar belangrijker nog is dat door een proefles te nemen je er echt achter komt of je bij ons je rijbewijs wilt halen. Het verhoogt je kans van slagen enorm als je weet dat je bij een goede autorijschool Leiden zit. Ook moet je jezelf lekker en op je gemak voelen in de auto.