Kosten Rijbewijs Pakketten

BASIS Pakket

De Fundering voor de gehele Rijopleiding

 • 14 Autorijlessen van 60 minuten
 • CBR Rijexamen
 • Tussentijdse Toets (TTT)
 • Eigen Verklaring (formulier)
 • Theorie

€ 997,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

Het begint allemaal bij de Basis. Dit pakket moet je afnemen om de rest erbij te kunnen bouwen, behalve de Fresh Cursussen (helemaal onderaan). Die mag je namelijk wel los afnemen.

Om de kosten voor je rijbewijs zo veel mogelijk te beperken hebben we een pakket samengesteld met de meest waardevolle elementen. Allereerst natuurlijk de rijlessen en het CBR Praktijkexamen, dat is natuurlijk wel handig bij een rijopleiding ja…

Een TTT is de ideale manier om de kosten te verlagen. Je doet hier namelijk een proefexamen, dus je weet al precies wat je kan verwachten. Ook als het goed gaat op je proefexamen dan hoef je op het echte examen sommige oefeningen niet meer te doen!

Door het nemen van een proefles verlaag je de kosten van je rijbewijs om dat je de kans om in een keer te slagen erg verhoogt. Een Her-Pakket is bij ons ook wel voordelig alleen is het zonde om een pakket aan te schaffen als je het niet gaat gebruiken.

De Garantie Pakketten

Het allereerste en beste uitbreidingspakket. Hiermee koop je extra rijlessen en een extra examen, vandaar ook de naam Garant. Je krijgt er namelijk een garantie bij want je mag nu 2 keer praktijkexamen doen, voor de gameliefhebbers; je hebt een keer continue.

De 10-variant is een ideale combi met de basis, want je hebt in totaal dan 24 lessen, 2 examens en een proefexamen. Dus 3 kansen, die zijn zo enorm waardevol daar kan ik niet hard genoeg op hameren.

GARANT 10

De meest Royale uitbreider!

 • 10 Autorijlessen van 60 minuten
 • CBR Rijexamen

€ 610,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

GARANT 5

Een andere Top uitbreider!

 • 5 Autorijlessen van 60 minuten
 • CBR Rijexamen

€ 430,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

Reden nummer 1 van het niet halen is stress en met herhaling haal je zoveel stress weg! De generale repetitie haalt de meeste spanning weg, de ttt, maar die heb je al in de basis. Nu koop je er nog een herkansing bij, de 2e keer maakt je net een beetje meer zeker zodat het de derde keer zeker lukt.

Maar het is en blijft gewoon zo, leerlingen die een TTT nemen verlagen hun rijbewijs kosten door in een keer te slagen! En met een garant pakket ben je helemaal gedekt want dan kan je er zelfs vaker over doen.

De Super Pakketten

Een andere mooie aanvulling is alleen maar rijlessen kopen, ook dit verlaagt echt de rijbewijskosten. Alleen je loopt iets meer risico.

Vooral aan te raden aan mensen die al elders of deels een rijopleiding hebben gedaan.

SUPER 10

Ietsje meer Riskant

 • 10 Autorijlessen van 60 minuten

€ 360,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

SUPER 5

Voor de Waaghalzen

 • 5 Autorijlessen van 60 minuten

€ 180,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

Her-examen Pakketten

Niet slagen sucks! En het is ook niet goed voor de kosten…

Daarom hebben wij de her-pakketten extra voordelig gemaakt voor jullie, als je een garant pakket hebt gehad en je zakt, dan willen we je graag wat compenseren.

Het grote voordeel van het niet halen is, dat je wel weer weet hoe het niet moet EN dat het de volgende keer in ieder geval makkelijker word omdat alles makkelijker word na herhaling.

HER 10

Om de pijn een beetje te verzachten

 • 10 Autorijlessen van 60 minuten
 • Her-examen

€ 580,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

HER 5

Om de pijn een beetje te verzachten

 • 5 Autorijlessen van 60 minuten
 • Her-examen

€ 415,-

Verschillende Betalingsmogelijkheden

LOSSE RIJLESPRIJZEN

Wij hebben jaren onderzoek gedaan naar rijlespakketten en tot voor kort hadden we mega (ja dus echt meer dan super) ingewikkelde rijlespakketten. Maar sinds de nieuwe marketing meneer er is, hebben we ‘chop chop’ al overbodige en onoverzichtelijke nonsens weggegooid.

We hebben de formule voor goedkoop en snel slagen, via het basis, garant, super, her trajec. Maar toch zijn er nog steeds mensen die denken dat ze het beter kunnen, en dat is mooi!

Iedereen moet lekker doen waar hij zelf zin in heeft, wij zijn hier om jou te laten slagen… Dus zoek het allerbeste en goedkoopste pakket bij elkaar door alles los te bestellen… Prima!

1 Rijles van 60 minuten

€ 39,-

2 Rijlessen van 60 minuten (per rijles)

€ 36,-

Tussentijdse Toets

€ 177,-

CBR Rijexamen

€ 247,-

Centen en Hoofdpijn Besparen??

Je zit helemaal nergens aan vast en de les is puur om te kijken of wij iets voor je zijn en is dat niet zo, niks aan de hand… Maar is dat wel zo, dan BAM, maak je klaar voor de unieke rijles ervaring. Ook weer een unieke manier om kosten te besparen, door een proefles te nemen kies je uiteindelijk voor een rijschool waar je iets leert en waar je blij van wordt!