Welkom op onze Contact pagina

Onze rijschool staat voor veiligheid, kwaliteit en bereikbaarheid (nog veel meer dingen maar anders wordt het lijstje zo lang). Het doel is om zo snel mogelijk de reageren op een bericht, maar soms kan het door drukte iets langer duren. Heb je haast, dan raden we je aan om via de telefoon of whats app in contact te komen.

Afspraak maken voor een Gratis Proefles?

Mooi! Je hebt een goede beslissing gemaakt, dit is namelijk hoe elke rijopleiding begint, met een proefles. Je kunt zo goed zien of je wel bij ons wilt lessen en of onze rijschool voldoet aan al je eisen. Twijfel je nog en weet je niet zeker of je wel bij onst wilt lessen, dan heb je ook een goede beslissing genomen. Na een proefles wordt alles duidelijk, de kosten, het aantal lessen en natuurlijk of je wel wilt beginnen bij ons!

Wil je tips over hoe je het beste een proefles kunt voorbereiden en wat wel en niet te doen, kijk dan op de tips pagina.

Heb je een vraag of een suggestie?

Heb je een vraag die niet voor iedereen bestemd is dan kun je de vraag het beste via email stellen. Zo voorkom je dat andere mensen zien wat je vraagt en beantwoord krijgt. Dit is niet zoals je de vraag stelt via social media, dan kan iedereen zien wat je vraagt en dat kan soms een beetje vervelend zijn. Bijvoorbeeld als je aan ons wilt vertellen hoe je huidige rijschool je behandelt of je mening over hun. Dat is iets wat je privé wilt houden! Gebruik daarom dan alleen email:

Of vul dit online formulier in...

Is je vraag meer algemeen en mag iedereen het lezen?

Neem dan contact op via social media! Hier krijg je het allersnelste antwoord en misschien kan je zelfs nog iemand helpen met je vraag. Vergeet niet te abonneren, te liken of te volgen want dan heb je de eerste 60 minuten rijles al helemaal gratis verdient!

Wil je weten wat oud-leerlingen vinden van ons?

Ga daarvoor naar ons Youtube Kanaal! Hier hebben we talloze ervaringsvideo’s van voorgaande leerlingen die vertellen over hun rijopleiding bij onze autorijschool. Helemaal als je het nog niet helemaal zeker weet dan is dit echt een aanrader! De video’s zijn niet ge-edit (wat soms wel te merken is aan de kwaliteit, onze excuses daarvoor) en helemaal voor jullie gemaakt zodat het makkelijker wordt niet of wel bij ons je rijopleiding te doen!

Buiten dan het erg waardevol is zijn de filmpjes ook gewoon leuk om te kijken, er wordt van alles in verteld! Nogmaals, de filmpjes hebben geen script en zijn eerlijke meningen van je voorgangers. De bloopers kun je vinden door gewoon een willekeurige video aan te klikken want de bloopers zitten gewoon nog in de filmpjes zelf. Dus ga snel kijken en laat ons weten wat je ervan vindt! Wil je een gratis rijles vergeet niet te abonneren!

Er zijn geen “Domme” vragen!

Alle vragen zijn welkom, we willen graag iedereen helpen zelfs al ben je niet eens bezig met een rijopleiding bij ons! Misschien heb je problemen bij een andere rijschool en weet je niet wat je moet doen of heel wat anders… Onze medewerkers van de service desk staan voor je klaar om je te helpen.