Welkom bij de Coolste Rijschool in Alpen aan den Rijn!

Rijles in Alphen a/d Rijn

Voor degenen niet niet weten wat ‘die rare gouden leeuwtjes’ zijn, dit is nu het wapen van Alpen aan den Rijn. Je denkt nu waarschijnlijk: ”Serieus?"

Ok… nu weer even normaal! Jij woont in Alphen of ergens rondom Alpen aan den Rijn en je bent op zoek naar een Rijschool of je wilt gewoon een proefles om te kijken of rijlessen uberhaupt wel iets voor je zijn…

Waarom ons?

Je bent gek als je geen gratis proefles neemt!

  • Altijd een Gratis Proefles
  • Altijd een Ontspannen Sfeer
  • Kans op een Gratis Rijbewijs!
  • Binnen 10 dagen je Rijbewijs
  • Lachwekkende Prijzen

Onze rijlessen in Alphen zijn Goedkoop!

Gratis – Om te beginnen is een proefles altijd helemaal honderd procent gratis bij onze autorijschool. Dat vinden we ook normaal aangezien je anders niet weet wat je in huis haalt, of liever gezegd, waar je bij instapt. Ook als je na de proefles besluit ergens anders te rijden hoef je helemaal niks te betalen.

Goedkoop – Niet alles is gratis, we moeten je natuurlijk wel wat betaalds aanbieden anders zouden we niet kunnen bestaan. Maar we zijn wel een goedkope rijschool…

“Bij ons betaal je €36,- per les”

Maar we hebben ook voordeelpakketten waar je veel goedkoper mee uit bent, alleen gelooft niemand dat gek genoeg. Ik zal je oren/ogen er niet mee vermoeien maar als je geïnteresseerd bent in de voordelige rijles pakketten kijk dan even op de prijzen pagina.

Gratis Rijbewijs Verdienen? 

Onze Razend populaire actie (daarom ook niet overal te vinden). Het is logisch dat je, als je eenmaal klaar bent met rijden bij onze rijschool, vrienden/kennissen/misschien wel wildvreemden gaat doorsturen naar ons. Waar we je allereerst natuurlijk super dankbaar voor zijn.

Maar dankbaarheid alleen is niet genoeg

Wij willen je heel graag ook echt bedanken ervoor en daarom is deze actie. Helemaal in tijden zoals nu met de huidige economische situatie heeft iedereen het minder, wij van rijschool Leiden ook. Maar juist in dit soort tijden moeten we elkaar helpen, om alles samen te groeien. Daarom willen we jou betalen voor elke doorverwijzing die er gemaakt wordt.

Het werkt heel simpel:

1 doorverwijzing naar onze autorijschool in Alphen en jij ontvangt €50,-

dat gaat zo door tot je er 3 hebt, dan krijg je €200,-. Het mooie is dat na drie de teller weer opnieuw begint en je kan altijd zo blijven doorgaan!

Als je heel goed zoekt vind je vast wel een rijschool die lagere uurtarieven dan wij hanteren, maar er is geen een rijschool die je de mogelijkheid biedt om je gehele rijopleiding terug op je rekening te ontvangen. En wij wel…

De Relaxte Sfeer bij rijdeninleiden.nl 

Geen zorgen, we gaan niet lopen mediteren in de auto hoor… Bij ons word er keihard gewerkt en we zijn allemaal super gemotiveerd om jou zo snel mogelijk te laten slagen!

Maar uit eigen studie blijkt bij onze leerlingen dat de hoofdreden voor het niet behalen van je rijexamen ligt in het wel of niet relaxt zijn. Ok het is niet zo simpel als alleen relaxt zijn, het heeft ook veel te maken met zelfvertrouwen, fysieke toestand en kunde uiteraard.

Stel je voor, het is de dag van je praktijkexamen en je hebt niet goed geslapen… Bam, daar hebben we stressor nummer 1, die je zeker niet gaat helpen tijdens je rijexamen vandaag. Doordat je slecht hebt geslapen ben je door je wekker heen geslapen en heb je geen tijd meer om te ontbijten, je vliegt door het huis om snel te douchen en wat kleren aan te gooien.

Je komt bij het CBR aan en ontmoet je rijinstructeur die allemaal vragen stelt over waarom je zo laat bent en of je dat ene papiertje hebt uitgeprint! Allemaal dingen waar je op dat moment echt niet mee bezig wilt zijn.

En nu moet je nog het examen doen… Pff, was je maar lekker uitgeslapen en had je goed gegeten en een rijinstructeur die je moed insprak i.p.v. iemand die zelf gespannen is omdat hij weer bang is dat door jou zijn slagingspercentage naar beneden wordt gehaald.

Bij ons draait het om jou! En niets anders…

…Laat ons je helpen aan een rijbewijs en Bel Vandaag Nog