Geweldige Acties bij rijdeninleiden.nl!

Iedereen moet rijlessen nemen, als je een rijbewijs wilt ten minste. In het begin is de rijopleiding altijd leuk omdat alles nieuw is en het is natuurlijk gewoon cool om voor het eerst (als je niet hebt vals gespeeld) zelf een auto te besturen. Op een gegeven moment wordt het wat serieuzer en dan verdwijnt de charme een beetje. Examen of tussentijdse toets spanningen zitten er al aan te komen en de oefeningen worden moeilijker en je wordt strenger beoordeelt tijdens de rijlessen.

Dit is iets wat iedereen ervaart en daarom hebben we bij rijdeninleiden.nl daarop ingespeeld. Onze rijinstructeurs zijn speciaal opgeleid om jullie er allemaal doorheen te trekken en ook nog de ontspannen sfeer te behouden. Dit om jullie zo min mogelijk gespannen het examen in te sturen.

We maken er een feestje van! Vandaar ook feestelijke acties

DE GRATIS RIJBEWIJS ACTIE

Als primeur in Leiden komen we met een gratis rijbewijs! De actie werkt heel simpel en iedereen komt lessen bij onze rijschool mag eraan meedoen! De acties zijn ook nog door elkaar heen en met elkaar te gebruiken!

Als jij goed geholpen bent bij een rijschool of elk ander bedrijf die service verleent dan ga je dat doorvertellen aan je kennissen, vrienden en natuurlijk familie. Dit doe je vaak omdat jezelf bent geholpen en je gunt het de serviceverlener. Dit is heel nobel en gul.

Wij hebben ervoor gekozen om je ervoor te belonen! Natuurlijk allereerst omdat we je heel erg dankbaar zijn dat je moeite voor ons hebt willen doen. Maar vooral omdat doordat jij ons helpt wij extra geld verdienen en we vinden het oneerlijk om je daar geen beloning voor te geven.

Daarom hebben we besloten dat iedereen die je bij ons langs brengt en die ook nog een rijles pakket afneemt te belonen met 50 euro. Bij de 2e die je brengt krijg je natuurlijk nog een keer 50 euro. Maar zorg je ervoor dat er 3 mensen bij ons een rijles pakket komen afnemen dan krijg je 200 euro maar liefst! Na de derde wordt het proces ‘gereset’ en begin je weer bij het begin.

Het allermooiste van deze actie is, hij houdt nooit op! Zolang jijzelf ooit een rijles pakket hebt afgenomen bij rijdeninleiden.nl kan je oneindig mensen blijven brengen en kan je gebruik maken van de actie! Je zult ook elke keer geld of rijles tegoed blijven ontvangen, het is maar wat je zelf het handigste vindt. Blijf je dit doen dan kan je zo je rijbewijs kosten terugverdienen en zo dus eindigen met een rijbewijs wat je niks heeft gekost. Sterker nog je kan er meer geld mee verdienen dan dat je hebt geïnvesteerd!

STUDENTEN KORTINGEN

De meeste studenten in Leiden hebben het niet erg breed, en wij weten allemaal hoe dat voelt. We zijn immers allemaal ooit student geweest en hebben bijbaan na bijbaan gegrepen om zo veel mogelijk over te houden per maand om keihard te feesten. Zelf al heb je rijke ouders krijg je deze korting, dus geen spanning aub.

De eerste 10 rijlessen voor 290,- euro totaal!

Op vertoon van je studentenpas kan je bij ons gebruik maken van de studenten korting. De eerste 10 rijlessen kan je dan eenmalig aankopen voor 290 euro. Je kunt dit doen als je zelf je rijopleiding bouwt en dus steeds losse lessen koopt, of als je een rijles pakket neemt. Bij een rijles pakket wordt de korting in rekening gebracht op het Basispakket. Je betaalt voor de eerste 10 lessen 29 euro per les en de andere 4 rijlessen tegen het reguliere tarief als je kiest voor 60 minuten lessen of het afgeprijsde tarief als je kiest voor blokuren.

IS HET ALLEMAAL NOG DUIDELIJK?

Niet alle acties zijn even duidelijk alhoewel wij wel erg ons best hebben gedaan om het zo duidelijk mogelijk te presenteren. We kunnen ons goed voorstellen dat niet alles helemaal duidelijk is en dat je er misschien vragen over hebt. Neem dan gelijk contact met ons op! Wij willen graag al je vragen beantwoorden en je op weg helpen naar je rijbewijs!

SOCIAL MEDIA ACTIE

Dit is de simpelste actie van de 3 en ook het snelste verdient! Je hoeft alleen maar te “connecten” met rijdeninleiden.nl via social media! “Voor wat, hoort wat” dus klik daarom direct op de onderstaande knoppen en like, volg en abonneer voor een gratis rijles bovenop de gratis proefles!