Hoeveel Rijlessen heb je Nodig?

Om precies voor iedereen een exacte waarde te vinden voor het aantal rijlessen wat nodig is om in een keer te slagen is natuurlijk niet te doen. We zullen het in dit stuk alleen gaan hebben over de ongeveer geschatte waarden omdat het aantal rijlessen sterk verschilt per persoon.

Ook PRECIES Weten Hoeveel Lessen je Nodig Hebt?

Na een Gratis Proefles kom je er precies achter hoeveel rijlessen je nodig hebt en ook welk pakket we je aanraden, dus ook een super goede prijsindicatie. Maar we kunnen je uiteraard niet dwingen (sterk aanraden doen we wel trouwens!) dus hebben we hieronder een mooi houvast gemaakt die je prima kunt gebruiken als je ongeveer wilt weten hoeveel lessen je nodig hebt.

Belangrijk voor hieronder:

Wat we hebben gedaan is gekeken naar het gemiddelde van onze rijschool, dit omdat we ervan uitgaan dat als je op deze site bent dat je bij ons gaat lessen. Ben je hier dus alleen ‘ter info’ dan zouden deze cijfers al niet meer kunnen kloppen omdat wij natuurlijk niet hetzelfde zijn als alle andere rijscholen.

De Ervaren Rijder

Heb je al rijervaring dan heb je gemiddeld maar 10 lessen nodig… Tien lessen lijkt weinig maar door onze effectieve lestactiek kunnen we enorm veel bijleren! Wat wel vereist is zijn:

  • Theoriekennis op Examen Niveau
  • Kijktechniek Helemaal Beheersen
  • Schakelen en de Besturing van de Auto helemaal onder de knie hebben

Als je dit (of een van de) vereisten niet hebt, dan is de keuze natuurlijk nog steeds aan jou, jij bent de klant dus ook gelijk de koning. Alleen zullen we je afraden om zo weinig lessen te nemen. Nogmaals we praten hier alleen maar over gemiddelden dus het kan goed zo zijn dat jij het wel binnen 10 lessen haalt zonder dat je aan alle eisen voldoet. Mocht je nou meer lessen nodig hebben dan is dat geen enkel probleem want wij hebben voor iedereen kleine ‘add-on’ pakketjes van 5 lessen die er altijd nog bijgekocht kunnen worden.

De Gemiddelde Rijder

Een beetje een slechte naam, sorry… Maar we bedoelen natuurlijk niet dat je zelf gemiddeld bent, het gaat hier om de ervaring. Dit is voor mensen met iets van ervaring maar niet zo veel als de eerste groep. Je kunt denken aan:

  • Je weet hoe je moet Schakelen en hoe je de Auto Opstart
  • Je kunt al Redelijk Makkelijk Sturen en Rijden
  • Je hebt enige kennis van de Verkeersregels (Theoriecertificaat hoeft nog niet behaald te zijn)

Je moet hier denken aan mensen die al eerder ergens een paar lesjes hebben gehad, maar die toch op zoek zijn naar een goede rijschool (haha). Ok, alle gein terzijde, als je zelf weet dat je wel een stukje kan rijden dan is dit wat voor jou.

Iedereen krijgt bij ons een Gratis Proefles dus als tijdens de proefles blijkt dat je meer of zelfs minder lessen nodig hebt dan zullen we je natuurlijk dat advies geven. Maar nogmaals blijft de uiteindelijke beslissing voor jou!

De Groene Rijder

Ja we blijven slechte namen verzinnen voor elke categorie (slecht hoor) maar het gaat om het punt wat we willen maken. 30 lessen kan je op rekenen als je zelf nog geen enkele ervaring hebt met autorijden:

  • Je hebt nog nooit zelf achter het stuur gezeten
  • Als iemand het heeft over Kijktechnieken dan trek je een heel raar Gezicht
  • Verkeersregels zijn een Compleet Raadsel voor je

Passen een van de punten bij je? Dan kan je rekenen op ongeveer 30 lessen…

We Raden je zeer Stevig een Gratis Proefles aan!

Niet alleen omdat het leuk is (en als je het niks vindt bij ons dan is dat geen probleem want je zit nergens aan vast en je hebt een gratis uurtje les gehad) maar ook omdat het leerzaam en heel handig is als je op zoek bent naar een rijschool in Leiden.