2toDrive – Rijden vanaf je 17e jaar!

Het is een nieuw project wat gaat om veiligheid, uiteraard want daar draait alles om in de rijschool wereld. In andere landen is het al een succes dus niet meer dan logisch dat Nederland nu volgt.

Het klinkt natuurlijk wel heel erg vroeg, maar wat weinig mensen weten is dat je al een zweefvliegtuigje mag vliegen als je 16 bent (zonder begeleiding), dus waarom geen auto? Nog een voordeel is dat je met het zogenaamde 2todrive rijbewijs ook gewoon scooter mag rijden. Waarom zou je dan nog een scooterrijbewijs los gaan halen?

Het allergrootste voordeel is dat je met 2 to drive een grotere kans van slagen hebt.

Maar goed, het kan, het mag en blijkbaar is het veiliger dan nu…

Theorie vanaf je 16e

2toDrive maakt het mogelijk dat je vanaf je 16e jaar al theorie-examen mag doen. Je kan dus al lekker op je 15e ergens beginnen met studeren of theorieles nemen.

Wij geven ook theorielessen, klik voor meer info hier. Nee wij geven niet voorzeg of trucjes les waarin je in 1 dag klaar bent en geen kans hebt om vragen te stellen. Ook doen we niet aan je uitschelden tijdens de les en zeggen dat je ‘fokking dom’ bent als je het niet haalt.

Nee, bij ons krijg je begeleiding aan de hand van voorbeelden en alle mogelijkheden om vragen te stellen. Het is een gestructureerde cursus voor mensen die of een rijbewijs pakket bij ons hebben, dan worden alle lessen er ook op aangepast. Je kan natuurlijk ook gewoon de theorieopleiding doen zonder een rijlespakket af te nemen.

6 Maanden later Beginnen met Rijlessen

Ik ben het met je eens, een beetje een rare leeftijd, maar als je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met je rijlessen. Supergaaf natuurlijk, je mag officieel nog geen sigaretten kopen maar je mag wel al rijlessen nemen! BOOM, that’s how we roll

Kom je bij ons lessen dan krijg je ook nog eens studentenkorting, je betaald €29,- per les! Wil je een gratis proefles om te kijken of je blij word van onze rijschool…

… Neem dan Direct Contact op met ons!

Ook is het de leeftijd waarop je een begeleiderspas kunt aanvragen, die je nodig hebt om vanaf je 17e jaar te mogen rijden. Scrol voor meer informatie even naar beneden waar ik een linkje heb naar de officiële 2todrive pagina van de overheid.

Met 17 Jaar je Rijbewijs in je Zak!

Ja je leest het goed, je mag Praktijkexamen doen als je 17 wordt. Echt koel is het natuurlijk om precies op je verjaardag examen te doen, nog koeler natuurlijk om het iemand cadeau te doen. Neem daarvoor even contact met ons op, dan zullen we zorgen dat jij of degene die je wilt verrassen op examen gaat als hij of zij 17 jaar oud wordt!

Vanaf je 17e tot je 18e jaar moet je wel met een begeleider rijden, vandaar dat je ook een begeleiderspas moet aanvragen voordat je afrijdt. Je mag gelukkig zelf de bepalen wie de begeleiders zijn, helaas mag het niet je schoolmaatje zijn die ook net z’n rijbewijs heeft (zou ook wel een beetje gek zijn).

Nee de begeleiders moeten oa. 27 jaar of ouder zijn en al 5 jaar een rijbewijs hebben. Maar je hebt vast wel een oudere neef of nicht, misschien wel vriend of vriendin die dat heeft. Ik kan je vertellen dat er niks beter is dan met een vriend onder begeleiding rijden… Echt Vet!

Heb je Vragen over 2todrive?

Check dan sowieso www.2todrive.nl, de officiële site over 2todrive. Hier kun je alles vinden over de hippe trend en hier vind je ook alle links die je nodig hebt om bijvoorbeeld een begeleiderspas aan te vragen en begeleiders aan te melden en nog veel meer. Ook verteld dit filmpje hieronder al best veel

Kom je er echt niet uit dan kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen, niet alleen voor vragen over 2toDrive maar ook alle andere overige vragen die je zou kunnen hebben over rijlessen of een rijlespakket bij ons.

We helpen je graag verder!